Els turmentats
John Connolly

Policial

Els turmentats

Advertisement

Novela disponible en Catalán


Daniel Clay, prestigiós psiquiatre infantil, va desaparèixer entre rumors insistents d'abusos sexuals als nens que atenia. Cinc anys després dels fets, quan ja l'han donat per mort, la seva filla Rebecca rep la visita inquietant d'algú que no creu la ...

5€ Gratis por registrarte en Fintonic


Puedes comparlo a través de tiendas externas

Els turmentats - John Connolly


Advertisement


Nombre: Els turmentats


Escrito por: John Connolly

Tipo de documento: EPUB   

Tipo: Ficción

Género: Novela

Temas: Policial

Número de páginas: 430

Idioma del fichero: Catalán

Año de publicación: 2007
SINOPSIS:

Daniel Clay, prestigiós psiquiatre infantil, va desaparèixer entre rumors insistents d'abusos sexuals als nens que atenia. Cinc anys després dels fets, quan ja l'han donat per mort, la seva filla Rebecca rep la visita inquietant d'algú que no creu la versió oficial: Frank Merrick, obsessionat a descobrir la veritat sobre la desaparició de la seva pròpia filla. Rebecca contracta el detectiu Charlie Parker per protegir-se de Merrick. En el curs de la investigació, obstaculitzada per persones interessades a fer que la veritat no es conegui, Parker provocarà l'aparició de forces misterioses, uns éssers turmentats que ja no podrà aturar.

Girs inesperats en la trama, misteriosos fenòmens paranormals i una dura passejada per les àrees més terribles de l'ànima humana caracteritzen la narració de Connolly, que continua renovant el gènere policíac amb aquest nou cas del detectiu Parker.

Loading...Deja un comentarioCaptcha

Información y reglas