Les tombes d Atuan
Ursula K. Le Guin

Fantástico

Les tombes d Atuan

Advertisement

Novela disponible en Catalán


El mag Ged segueix aquí la seva educació vital, el seu recorregut iniciàtic, en circumstàncies que posen a prova els seus poders i, quan fracassen, el seu seny enraonat i persuasiu. En la solitària illa d'Atuan, les fosques i silents sacerdotesses ha ...

5€ Gratis por registrarte en Fintonic


Puedes comparlo a través de tiendas externas

Les tombes d Atuan - Ursula K. Le Guin


Advertisement

Nombre: Les tombes d Atuan


Escrito por: Ursula K. Le Guin

Tipo de documento: EPUB   

Tipo: Ficción

Género: Novela

Temas: Fantástico

Número de páginas: 144

Idioma del fichero: Catalán

Año de publicación: 1972

Contiene ilustracionesSINOPSIS:

El mag Ged segueix aquí la seva educació vital, el seu recorregut iniciàtic, en circumstàncies que posen a prova els seus poders i, quan fracassen, el seu seny enraonat i persuasiu. En la solitària illa d'Atuan, les fosques i silents sacerdotesses han de guardar unes tradicions, uns secrets i uns tresors que l'aparició d'en Ged farà trontollar. Només la lluita espiritual i intel·lectual amb Arha, la jove elegida per al més alt càrrec, possibilitarà, quan el fracàs d'en Ged sembla gairebé consumat, el capgirament total de la situació.

La sèrie de «Terramar» (en principi una trilogia i més tard ampliada amb dues novel·les i dos llibres de relats) és un referent dins la Novel·la fantàstica. Úrsula K. Le Guin va crear una cosmologia, una societat, una cultura i una llengua pròpia, i tot i que el conjunt es basa en las tradicions culturals i els mites de la humanitat, aconsegueix crear un univers literari tan sòlid i inoblidable com el de Tolkien.

Loading...Deja un comentarioCaptcha

Información y reglas