La costa més llunyana
Ursula K. Le Guin

Fantástico

La costa més llunyana

Advertisement

Novela disponible en Catalán


Arren, el jove príncep d'Enlad, és enviat pel seu pare a Roke, l'illa dels savis, per a demanar consell a l'Arquemag Ged per un estrany i inexplicable malestar que està desolant l'Arxipèlag de Terramar. La màgia està perdent el seu poder, els cants e ...

5€ Gratis por registrarte en Fintonic


Puedes comparlo a través de tiendas externas

La costa més llunyana - Ursula K. Le Guin


Advertisement

Nombre: La costa més llunyana


Escrito por: Ursula K. Le Guin

Tipo de documento: EPUB   

Tipo: Ficción

Género: Novela

Temas: Fantástico

Número de páginas: 195

Idioma del fichero: Catalán

Año de publicación: 1973

Contiene ilustracionesSINOPSIS:

Arren, el jove príncep d'Enlad, és enviat pel seu pare a Roke, l'illa dels savis, per a demanar consell a l'Arquemag Ged per un estrany i inexplicable malestar que està desolant l'Arxipèlag de Terramar. La màgia està perdent el seu poder, els cants estan sent oblidats i els homes i animals emmalalteixen o embogeixen. Ged s'embarcarà amb el jove Arren a la recerca de l'origen en un món de dracs, de mar i de màgia que l'envia fins a una costa desolada d'una illa llunyana i perduda.

La sèrie de «Terramar» (en principi una trilogia i més tard ampliada amb dues novel·les i dos llibres de relats) és un referent dins la Novel·la fantàstica. Úrsula K. Le Guin va crear una cosmologia, una societat, una cultura i una llengua pròpia, i tot i que el conjunt es basa en las tradicions culturals i els mites de la humanitat, aconsegueix crear un univers literari tan sòlid i inoblidable com el de Tolkien.

Loading...Deja un comentarioCaptcha

Información y reglas