L art de no amargar-se la vida
Rafael Santandreu

Autoayuda

L art de no amargar-se la vida

Advertisement

Divulgación disponible en Catalán


La vida és per gaudir-la: estimar, aprendre, descobrir..., i això només ho podem fer quan hàgim superat les nostres pors i descobrim L'art de no amargar-se la vida. En la línia dels grans llibres de psicologia per al gran públic, Rafael ...

5€ Gratis por registrarte en Fintonic


Puedes comparlo a través de tiendas externas

L art de no amargar-se la vida - Rafael Santandreu


Advertisement

Nombre: L art de no amargar-se la vida


Escrito por: Rafael Santandreu

Tipo de documento: EPUB   

Tipo: No Ficción

Género: Divulgación

Temas: Autoayuda

Número de páginas: 207

Idioma del fichero: Catalán

Año de publicación: 2011

Contiene ilustraciones y Contiene anotacionesSINOPSIS:

La vida és per gaudir-la: estimar, aprendre, descobrir..., i això només ho podem fer quan hàgim superat les nostres pors i descobrim L'art de no amargar-se la vida. En la línia dels grans llibres de psicologia per al gran públic, Rafael Santandreu exposa en aquesta obra un mètode pràctic, clar i científicament demostrat, per caminar cap al canvi psicològic.

La nostra finalitat és convertir-nos en persones més fortes i felices. Amb anècdotes extretes tant de la seva consulta com de la seva història personal, l'autor ens mostra com transformar la nostra forma de pensar i actuar. De deprimits, ansiosos o «rondinaires» podem convertir-nos en homes i dones serens, alegres i optimistes, amb l'ajuda d'un terapeuta o per nosaltres mateixos!

L'art de no amargar-se la vida ens ofereix les darreres eines de la psicologia cognitiva més poderosa, l'escola terapèutica més important del món, amb milers estudis que avalen la seva eficàcia.

Loading...Deja un comentarioCaptcha

Información y reglas