El perfum
Patrick Süskind

Drama , Histórico

El perfum

Advertisement

Novela disponible en Catalán


Aquesta és la història d'un dels homes més genials i abominables del segle XVIII, Jean-Baptiste Grenouille, perfumista i assassí de noies. Des del convent que l'acull lactant fins al cementiri on coneix la seva funesta apoteosi final, la vida de Gren ...

5€ Gratis por registrarte en Fintonic


Puedes comparlo a través de tiendas externas

El perfum - Patrick Süskind


Advertisement

Nombre: El perfum


Escrito por: Patrick Süskind

Traducido por: Judith Vilar

Tipo de documento: EPUB   

Tipo: Ficción

Género: Novela

Temas: Drama , Histórico

Número de páginas: 260

Idioma del fichero: Catalán

Año de publicación: 1985
SINOPSIS:

Aquesta és la història d'un dels homes més genials i abominables del segle XVIII, Jean-Baptiste Grenouille, perfumista i assassí de noies. Des del convent que l'acull lactant fins al cementiri on coneix la seva funesta apoteosi final, la vida de Grenouille està marcada per la seva innata capacitat de captar totes les olors imaginables, i per la seva obsessió de posseir l'essència de les olors més exquisides.

El perfum, una de les novel·les europees més importants del nostre temps, proposa un descens als abismes més torbadors de l'esperit humà, i alhora dissecciona transversalment una societat secretament esquerdada. Patrick Süskind, a través d'un sentit tan oblidat com poderós com és el de l'olfacte, ens acompanya per un món on coexisteixen l'esperit de la il·lustració i la pervivència de les pors i els mites atàvics.

Loading...Deja un comentarioCaptcha

Información y reglas