Viatge d anada i tornada
Gerard Piqué

Deportes y juegos

Viatge d anada i tornada

Advertisement

Ensayo disponible en Catalán


«Aquesta és la meva història i us la vull explicar».

«És increïble quan em paro a pensar i recordo que, quan tenia deu o onze anys, esperava a la llotja del Camp Nou la sortida dels jugadors després del partit. Eren els meus ídols. Sortien el ...

10€ Gratis por registrarte en cashbackdeals


Puedes comparlo a través de tiendas externas

Viatge d anada i tornada - Gerard Piqué


Advertisement

Nombre: Viatge d anada i tornada


Escrito por: Gerard Piqué

Tipo de documento: EPUB   

Tipo: No Ficción

Género: Ensayo

Temas: Deportes y juegos

Número de páginas: 164

Idioma del fichero: Catalán

Año de publicación: 2010

Contiene ilustracionesSINOPSIS:

«Aquesta és la meva història i us la vull explicar».

«És increïble quan em paro a pensar i recordo que, quan tenia deu o onze anys, esperava a la llotja del Camp Nou la sortida dels jugadors després del partit. Eren els meus ídols. Sortien el Figo, el Luis Enrique, el Pep, etc., i tenia la sensació que eren intocables. Els veia passar i no gosava dir-los res. En canvi, ara m'adono que sóc on eren ells i que tots els jugadors que els nens idolatren són els meus companys de vestidor i els meus amics. De petit, formar part d'aquell vestidor era un somni que ara, anys més tard, s'ha fet realitat.

La història d'aquest somni que s'ha fet realitat és la història que us vull explicar en aquest Viatge d'anada i tornada. Un llibre que he escrit jo mateix perquè vull que em conegueu tal com sóc i que compartiu amb mi les situacions i els sentiments que he viscut en aquest intens viatge que ha estat la meva carrera com a futbolista i com a persona».

Loading...Deja un comentarioCaptcha

Información y reglas