Un any i mig
Sílvia Soler

Humor

Un any i mig

Advertisement

Novela disponible en Inglés


«Centenars de minúscules hostilitats matrimonials. Segons quins dies, mira enrere i veu això: centenars de minúscules hostilitats matrimonials. Silencis petits i molestos com pedres a dins la sabata i mirades de reüll, fulminants o desdenyoses; abraç ...

5€ Gratis por registrarte en Fintonic


Puedes comparlo a través de tiendas externas

Un any i mig - Sílvia Soler


Advertisement

Nombre: Un any i mig


Escrito por: Sílvia Soler

Tipo de documento: EPUB   

Tipo: Ficción

Género: Novela

Temas: Humor

Número de páginas: 235

Idioma del fichero: Inglés

Año de publicación: 2015
SINOPSIS:

«Centenars de minúscules hostilitats matrimonials. Segons quins dies, mira enrere i veu això: centenars de minúscules hostilitats matrimonials. Silencis petits i molestos com pedres a dins la sabata i mirades de reüll, fulminants o desdenyoses; abraçades d'esma, petons sense ganes, holes desmenjats, adéus sense pena».
Desafiant la frase cèlebre de «Totes les famílies felices s'assemblen. Cada família dissortada ho és a la seva manera», Un any i mig és el retrat d'una família normal, força feliç i sens dubte representativa d'una societat en crisi. Amb la capacitat de descripció minuciosa i la precisió artesanal a l'hora de dibuixar els sentiments a què ens té acostumats, el talent narratiu de Sílvia Soler fa un salt en aquesta novel·la i es manifesta amb una potència inusual.

Loading...Deja un comentarioCaptcha

Información y reglas