Benvingut al món real
Sandro Rosell

Deportes y juegos , Memorias

Benvingut al món real

Advertisement

Benvingut al món real no sols és un llibre en què es parla de futbol i de negocis, o en què s'expliquen interessants i divertides històries i anècdotes sobre la vida empresarial i esportiva. Sandro no desaprofita l'ocasió per exposar-hi ...

5€ Gratis por registrarte en Fintonic


Puedes comparlo a través de tiendas externas

Benvingut al món real - Sandro Rosell


Advertisement

Nombre: Benvingut al món real


Escrito por: Sandro Rosell

Tipo de documento: EPUB   

Tipo: No Ficción

Género: Ensayo

Temas: Deportes y juegos , Memorias

Número de páginas: 137

Año de publicación: 2006
SINOPSIS:

Benvingut al món real no sols és un llibre en què es parla de futbol i de negocis, o en què s'expliquen interessants i divertides històries i anècdotes sobre la vida empresarial i esportiva. Sandro no desaprofita l'ocasió per exposar-hi tot allò que creu que l'ha ajudat a afrontar un món que ha patit en pocs anys una transformació comparable a la que va representar la revolució industrial.

Seguint el fil de la seva experiència vital i professional, ens parla de somnis i d'il·lusions perdudes. Reflexiona sobre la importància del treball en equip, però sense obviar els riscos a què es veu sotmès en un entorn laboral tan complex com el nostre. Aposta perquè ens enfrontem sempre amb la realitat, confiant en nosaltres mateixos, amb la seguretat que ningú no és carn de canó de la mateixa manera que ningú no allarga la mà i troba un trèvol de quatre fulles.

Loading...Deja un comentarioCaptcha

Información y reglas