Brisingr
Christopher Paolini

Aventuras , Juvenil , Juvenil

Brisingr

Advertisement

Novela disponible en Catalán


Juraments que són qüestionats... lleialtats que es posen a prova... Després de la colossal i temible batalla de les Planes Ardents que va enfrontar per primera vegada les forces rebels dels vardens i les de Galbatorix, Eragon i Saphira s'adonen que e ...
Compra el libro en papel por   16.96 €

Pedido rápido de Paypal

Envío: 4,5 €


10€ Gratis por registrarte en cashbackdeals


Puedes comprarlo a través de tiendas externas

Brisingr - Christopher Paolini


Advertisement

Nombre: Brisingr


Escrito por: Christopher Paolini

Traducido por: Pau Bombardó

Anotaciones:

Tipo de documento: EPUB   

Tipo: Ficción

Género: Novela

Temas: Aventuras , Juvenil , Juvenil

Número de páginas: 701

Idioma del fichero: Catalán

Año de publicación: 2008

ISBN: 9788499183015
SINOPSIS:

Juraments que són qüestionats... lleialtats que es posen a prova... Després de la colossal i temible batalla de les Planes Ardents que va enfrontar per primera vegada les forces rebels dels vardens i les de Galbatorix, Eragon i Saphira s'adonen que encara no són prou forts: les seves vides han estat a les mans d'un nou i inesperat enemic que els ha perdonat a l'últim moment. Eragon vol prosseguir el seu entrenament, però la seva intenció es veu frustrada per una teranyina de promeses i juraments antics.
La primera promesa la va fer al seu cosí Roran: rescatar la seva estimada, Katrina, de les mans de Galbatorix. Però el Genet de Drac té altres compromisos: els vardens el necessiten més que mai, ara que s'han mostrat a la vista de l'enemic. I els nans i els elfs també esperen l'ajuda del Botxí de l'Ombra.
La tria d'Eragon i Saphira no és fàcil. Les seves decisions es veuen enterbolides pel remolí de violència que s'apropa; però finalment trien endinsar-se dins l'Imperi per mirar de rescatar Katrina, tot i que no és l'opció més assenyada.
Eragon és l'esperança per deslliurar-se de la tirania. Podrà un simple granger comandar les forces rebels i derrotar el rei?

Loading...Deja un comentarioCaptcha

Información y reglas