La química
Stephenie Meyer

Intriga

La química

Advertisement

Novela disponible en Catalán


Havia treballat per al govern dels Estats Units, encara que gairebé ningú no ho sabia. Com a experta en el seu camp, ella mateixa era un dels secrets més ocults d'una agència tan clandestina que ni tan sols no té nom. Fins que van considerar que els ...

5€ Gratis por registrarte en Fintonic


Puedes comparlo a través de tiendas externas

La química - Stephenie Meyer


Advertisement

Nombre: La química


Escrito por: Stephenie Meyer

Traducido por: Anna Llisterri

Tipo de documento: EPUB   

Tipo: Ficción

Género: Novela

Temas: Intriga

Número de páginas: 464

Idioma del fichero: Catalán

Año de publicación: 2016
SINOPSIS:

Havia treballat per al govern dels Estats Units, encara que gairebé ningú no ho sabia. Com a experta en el seu camp, ella mateixa era un dels secrets més ocults d'una agència tan clandestina que ni tan sols no té nom. Fins que van considerar que els feia nosa i la van anar a buscar sense avisar.

Ara poques vegades es queda al mateix lloc o utilitza el mateix nom durant gaire temps. Ja han mort l'única persona en qui confiava, però sap alguna cosa que la continua convertint en una amenaça. La volen morta, i de seguida.

Quan el seu antic cap li ofereix una sortida, entén que serà l'única oportunitat que tindrà d'esborrar la gran diana que porta dibuixada a l'esquena. Però això implica acceptar un últim encàrrec. I, desgraciadament, la informació que aconsegueix encara afegeix més risc a la situació.

Decidida a afrontar el desafiament cara a cara, comença a preparar-se per a la pitjor baralla de la seva vida mentre s'adona que s'està enamorant d'un home que només pot complicar-li les possibilitats de supervivència. Ara que les opcions es redueixen cada cop més de pressa, haurà d'aplicar el seu talent especial d'una manera que mai abans no havia somiat.

Loading...Deja un comentarioCaptcha

Información y reglas