Els dibuixants del Cu-Cut - OPISSO 1903-1912
Josep Maria Cadena i Catalán

Arte

Els dibuixants del Cu-Cut - OPISSO 1903-1912

Advertisement

Crónica disponible en Catalán


¡CU-CUT! setmanari d'humor i sàtira política, publicat entre 1902 i 1912 a Barcelona, és una de les capçaleres més brillants del periodisme catalá de tots els temps. Creat per el dibuixant Gaietá Cornet, autor del popular pagès amb barretina q ...

5€ Gratis por registrarte en Fintonic


Puedes comparlo a través de tiendas externas

Els dibuixants del Cu-Cut - OPISSO 1903-1912 - Josep Maria Cadena i Catalán


Advertisement

Nombre: Els dibuixants del Cu-Cut - OPISSO 1903-1912


Escrito por: Josep Maria Cadena i Catalán

Tipo de documento: EPUB   

Tipo: No Ficción

Género: Crónica

Temas: Arte

Número de páginas: 876

Idioma del fichero: Catalán

Año de publicación: 2013
SINOPSIS:

¡CU-CUT! setmanari d'humor i sàtira política, publicat entre 1902 i 1912 a Barcelona, és una de les capçaleres més brillants del periodisme catalá de tots els temps. Creat per el dibuixant Gaietá Cornet, autor del popular pagès amb barretina que representa la publicació, és un retrat de la realitat social i política d'aquells anys.
OPISSO llavors en els seus començaments com a dibuixant, fou un dels principals animadors del setmanari, i és en aquest llibre on es reuneixen per primera vegada els 456 acudits gràfics que l'artista concebí per a les seves págines.
El periodista i crític d'art Josep M. Cadena ofereix un detall tècnic i una contextualització històrica de cadascun d'ells, i aconsegueix un llibre que combina la bellesa dels dibuixos, l'humor dels acudits i una aproximació al coneixement de l'època d'ara fa cent anys.

Loading...Deja un comentarioCaptcha

Información y reglas