Mai tornarem a ser les mateixes
Brenda H. Lewis

Humor

Mai tornarem a ser les mateixes

Advertisement

Novela disponible en Catalán


La Maica Solís és una advocada a punt de fer cinquanta anys i no ho porta gens bé. La seva filla adolescent ha deixat de ser una nena de cop i la Maica no acaba de pair-ho. Tot al seu voltant és una autèntica bogeria: està començant a partir els símp ...

5€ Gratis por registrarte en Fintonic


Puedes comparlo a través de tiendas externas

Mai tornarem a ser les mateixes - Brenda H. Lewis


Advertisement

Nombre: Mai tornarem a ser les mateixes


Escrito por: Brenda H. Lewis

Traducido por: Sílvia Soler

Tipo de documento: EPUB   

Tipo: Ficción

Género: Novela

Temas: Humor

Número de páginas: 220

Idioma del fichero: Catalán

Año de publicación: 2012
SINOPSIS:

La Maica Solís és una advocada a punt de fer cinquanta anys i no ho porta gens bé. La seva filla adolescent ha deixat de ser una nena de cop i la Maica no acaba de pair-ho. Tot al seu voltant és una autèntica bogeria: està començant a partir els símptomes de la menopausa, és una addicta a la Blackberry i una histèrica hipocondríaca, va a teràpia perquè encara no ha superat que el seu marit la deixés per una hostessa fa deu anys... i, per acabar-ho d'adobar, totes les dones que coneix també estan desquiciades (o ho sembla).
Quan sembla que res no pot anar a pitjor, la seva secretària li prepara unes vacances «per desconnectar» en una casa rural a la Vall de Lot (França) en companyia de la seva mare i la seva millor amiga. Allà coneixerà en Jean-Claude, un metge rural amb qui tindrà una aventura que ajudarà a destarotar encara més la seva existència. Serà capaç la Maica de sobreviure al tsunami dels cinquanta i a la seva pròpia vida?

Loading...Deja un comentarioCaptcha

Información y reglas