L estret camí cap al nord profund
Richard Flanagan

Drama

L estret camí cap al nord profund

Advertisement

Novela disponible en Catalán


Dorrigo Evans recorda les seves vivències com a presoner dels japonesos en la construcció del Ferrocarril de la Mort durant la Segona Guerra Mundial. Una tasca que europeus i americans havien definit com a impossible i que el Japó vol acomplir per gu ...

5€ Gratis por registrarte en Fintonic


Puedes comparlo a través de tiendas externas

L estret camí cap al nord profund - Richard Flanagan


Advertisement


Nombre: L estret camí cap al nord profund


Escrito por: Richard Flanagan

Tipo de documento: EPUB   

Tipo: Ficción

Género: Novela

Temas: Drama

Número de páginas: 431

Idioma del fichero: Catalán

Año de publicación: 2013

Contiene anotacionesSINOPSIS:

Dorrigo Evans recorda les seves vivències com a presoner dels japonesos en la construcció del Ferrocarril de la Mort durant la Segona Guerra Mundial. Una tasca que europeus i americans havien definit com a impossible i que el Japó vol acomplir per guanyar la guerra i controlar tota Àsia.
Dorrigo, responsable de la vida de més de mil homes, farà l'impossible per salvar-los del destí gairebé inevitable i acceptarà representar el paper de líder, d'exemple, que tots necessiten però que ell no creu que sigui. En unes condicions infrahumanes, es resigna a sobreviure sense amor. Al camp de presoners intenta que els seus homes resisteixin el còlera, la fam i les tortures fins a l'endemà. Acabada la guerra i convertit en heroi, Dorrigo formarà una família i mirarà d'honorar i recordar els seus companys morts, però res d'això no importa si no pot estar amb l'única persona a qui ha estimat de debò.

Loading...Deja un comentarioCaptcha

Información y reglas