L estupor que us espera
Melcior Comes

Humor

L estupor que us espera

Advertisement

Novela disponible en Catalán


No es tracta només d'una novel·la sinó de la sensual i agitada presentació d'un actor jove que ens parla en primera persona i ens ofereix un suggestiu relat de les seves experiències; un irònic homenatge que ratlla la paròdia dels llibres de memòrie ...

5€ Gratis por registrarte en Fintonic


Puedes comparlo a través de tiendas externas

L estupor que us espera - Melcior Comes


Advertisement


Nombre: L estupor que us espera


Escrito por: Melcior Comes

Tipo de documento: EPUB   

Tipo: Ficción

Género: Novela

Temas: Humor

Número de páginas: 148

Idioma del fichero: Catalán

Año de publicación: 2005
SINOPSIS:

No es tracta només d'una novel·la sinó de la sensual i agitada presentació d'un actor jove que ens parla en primera persona i ens ofereix un suggestiu relat de les seves experiències; un irònic homenatge que ratlla la paròdia dels llibres de memòries dels vells actors consagrats. Després de la mort de la seva mare, amb l'arribada de la seva tia, que no coneix, i la decisió d'abandonar l'illa per la gran Barcelona, la vida del protagonista va agafant cada vegada un caire més precipitat i apocalíptic.
Amb una ploma intel·ligent i exuberant, Melcior Comes ens brinda una novel·la molt ben construïda, en la qual els personatges es mouen amb autonomia pròpia i busquen sentit a la vida enamorant-se, parlant, discutint, en definitiva, vivint. Escrita amb una prosa festiva i seductora, i amb un llenguatge treballat i molt líric, L'estupor que us espera beu de la tradició del segle XIX per obrir-nos les portes a una nova narrativa jove que caldrà seguir de molt a prop.

Loading...Deja un comentarioCaptcha

Información y reglas