La Bíblia de neó
John Kennedy Toole

Drama

La Bíblia de neó

eBook ofrecido por Playster ¡libros ilimitados!

Novela disponible en Catalán


No és pas gratuït que el protagonista d'aquesta sorprenent novel·la adolescent de l'autor d'Una conxorxa d'enzes s'anomeni David. Perquè la història que ens conta és la d'un infant innocent que s'enfronta als problemes gegantins de la societa ...

Puedes comparlo a través de tiendas externas

Regalamos 5€ por registrarte
5€ Gratis por registrarte en i-say.com
Participa en encuestas, comparte tus opiniones y elige tus regalos. ¡Todo con i-Say!
¡Además participarás en el sorteo de 30 tarjetas de compra prepago por valor de 100 € cada una!


Enlaces para su descarga
La Bíblia de neó - John Kennedy Toole

Nombre: La Bíblia de neó


Escrito por: John Kennedy Toole

Tipo de documento: EPUB   

Tipo: Ficción

Género: Novela

Temas: Drama

Número de páginas: 128

Idioma del fichero: Catalán

Año de publicación: 1989
SINOPSIS:

No és pas gratuït que el protagonista d'aquesta sorprenent novel·la adolescent de l'autor d'Una conxorxa d'enzes s'anomeni David. Perquè la història que ens conta és la d'un infant innocent que s'enfronta als problemes gegantins de la societat rural del sud dels Estats Units. David, fugint de la seva solitud dalt d'un tren a la deriva, reviu fidelment els fets i les persones que marquen els seus primers vint anys de vida en una solitària i desballestada casa sobre un turó argilós que s'ensorra lentament.
Davant dels nostres ulls desfilen els retrats d'un pare fracassat abocat a l'exili europeu durant la guerra mundial, una mare feble desdibuixada en la grisor d'una societat hipòcrita i, sobretot, l'excel·lent figura central de la tia Mae. El mite dels llavis de Mae West es passeja enmig de la intolerància de la retrògrada societat rural del sud, representada pel predicador i per l'inefable matrimoni Watkins, fidels conservadors de la puresa moral i sanguínia de la vall, una vall que s'estén entre l'alta xemeneia de la fàbrica Renning i l'enorme anunci lluminós d'una Bíblia.
Sobta notablement que algú pugui escriure als quinze anys una novel·la tan trepidant com La Bíblia de neó, que poua des de la innocència extrema la patològica solitud provocada per l'aïllament en la gent de terra endins.

Loading...Deja un comentarioCaptcha

Información y reglas