El que no et mata et fa més fort
David Lagercrantz

Policial , ,

El que no et mata et fa més fort

eBook ofrecido por Playster ¡libros ilimitados!

La Lisbeth Salander ha anat de cacera: ha participat en un atac hacker molt complex sense necessitat aparent de fer-ho, assumint riscos que habitualment hauria evitat. Mentrestant, a la redacció de Millennium, en Mikael Blomkvist viu el ...

Puedes comparlo a través de tiendas externas


Únete y recibe encuestas que canjearás por libros
Únete y recibe un descuento de un 5% en


Enlaces para su descarga

Nombre: El que no et mata et fa més fort


Escrito por: David Lagercrantz

Traducido por: Marc Delgado Casanova

Tipo de documento: EPUB   

Tipo: Ficción

Género: Novela

Temas: Policial , ,

Número de páginas: 425
SINOPSIS:

La Lisbeth Salander ha anat de cacera: ha participat en un atac hacker molt complex sense necessitat aparent de fer-ho, assumint riscos que habitualment hauria evitat. Mentrestant, a la redacció de Millennium, en Mikael Blomkvist viu els seus pitjors dies com a periodista. La revista ha canviat de propietaris i, malgrat la bona voluntat de l'Erika Berger, ell es rebel·la contra l'orientació comercial de la nova línia editorial.
Sobtadament, en plena nit, una trucada desperta en Mikael: és el professor Frans Balder, eminent investigador especialitzat en intel·ligència artificial, que afirma posseir informació vital sobre els serveis secrets dels Estats Units. La seva font és una jove rebel i extravagant que s'assembla sospitosament a algú que en Blomkvist coneix massa bé.
Hackers, espionatge industrial i tràfic il·legal d'informació reservada van teixint a un ritme endimoniat una complicada xarxa de mentides per les quals més d'un estaria disposat a matar. En Mikael sent que l'atzar l'ha posat sobre la pista d'alguna cosa gran, qui sap si l'exclusiva queMillennium i ell desitgen amb tant de fervor. La Salander, assetjada pels fantasmes del passat, té els seus propis plans.
Ha arribat l'hora que els seus camins es tornin a trobar.
Deja un comentarioCaptcha

Información y reglas